«Ντύστε» το σπίτι σας με ψηφιακή εκτύπωση!

Η ψηφιακή εκτύπωση χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις μέρες μας!

Σας δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα:
• Μέσω του υπολογιστή και τη χρήση του αντίστοιχου λογισμικού, να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα υψηλής ανάλυσης που εσείς έχετε επιλέξει, είτε μέσα από το φωτογραφικό σας υλικό είτε μέσω internet.
• Να την τυπώσετε στο μέγεθος που θέλετε κι έτσι να χρησιμοποιήσετε την εικόνα σαν ταπετσαρία τοίχου, σαν πίνακα διακοσμητικό, σαν αφίσα ή ακόμη και να ντύσετε επιφάνειες που θέλετε, όπως γυαλί, MDF ξύλο, κόντρα πλακέ θαλάσσης κ.λπ.

Μπορείτε να προσαρμόσετε στις εικόνες το χρώμα, το φωτισμό, να απαλλαγείτε από τις ατέλειες ή ακόμη να κάνετε μία έγχρωμη εικόνα-τοπίο ασπρόμαυρη ή σέπια.

Υπάρχουν πολλά υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ψηφιακή εκτύπωση:
• Αυτοκόλλητο πλαστικό
• Μουσαμάς
• One way vision (μπαίνει στο τζάμι και είναι διάτρητο, έτσι ώστε οι εντός να μπορούν να βλέπουν έξω και οι εκτός να βλέπουν την εκτύπωση)
• Διάτρητο (χρησιμοποιείται κυρίως σε πανό διαφήμισης)
• Καμβάς (για εκτυπώσεις σε πίνακες ζωγραφικής, αναπαραγωγές μεγάλων καλλιτεχνών)
• Ύφασμα ( κουρτίνες και σκηνικά θεάτρου )

Ανάλογα λοιπόν με το είδος που θέλετε, επιλέγετε και το αντίστοιχο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί.

Η ψηφιακή εκτύπωση έχει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο και κυρίως διακρίνεται για την ευχρηστία της.

Η ψηφιακή εκτύπωση που χρησιμοποιείται σαν ταπετσαρία τοποθετείται πολύ γρήγορα, δεν καταστρέφει τον τοίχο στον οποίο τοποθετείται, αφού δεν μπαίνει με κόλλα όπως η ταπετσαρία. Παράλληλα, ειδικά το πλαστικό αυτοκόλλητο, έχει τη δυνατότητα να καθαρίζεται με όλα τα καθαριστικά χωρίς να παθαίνει τίποτα.

Για να κολληθεί σωστά το αυτοκόλλητο:
• Η επιφάνεια πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί θα πρέπει να είναι πολύ καθαρή (μπορείτε να την καθαρίσετε με καθαριστικό για τα τζάμια ή με ένα υγρό πανί).
• Παράλληλα, ο χώρος θα πρέπει να μην έχει υγρασία, οπότε είναι προτιμότερο αν είναι χειμώνας να έχετε αναμμένο το καλοριφέρ ή το τζάκι.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλά καταστήματα στο εμπόριο τα οποία αναλαμβάνουν αυτές τις εργασίες και μπορείτε να τα συμβουλευτείτε. Το κοστολόγιο μιας τέτοιας αγοράς ποικίλει ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε και την ποσότητα των τετραγωνικών .

Οι δυνατότητες που σας δίνονται μέσω της ψηφιακής εκτύπωσης είναι πραγματικά πολλές και το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό, για αυτό μη διστάσετε να τη χρησιμοποιήσετε!

Eswterikoi xwroi No01 Eswterikoi xwroi No02 Eswterikoi xwroi No03 Eswterikoi xwroi No04 Eswterikoi xwroi No05 Eswterikoi xwroi No06 Eswterikoi xwroi No07 Eswterikoi xwroi No08 Eswterikoi xwroi No09 Eswterikoi xwroi No10 Eswterikoi xwroi No11 Eswterikoi xwroi No12 Eswterikoi xwroi No13 Eswterikoi xwroi No14 Eswterikoi xwroi No15 Eswterikoi xwroi No16 Eswterikoi xwroi No17 Eswterikoi xwroi No18 Eswterikoi xwroi No19 Eswterikoi xwroi No20

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s